Finished: 12 PM Sun 13 Mar 16 UTC
Private Paktarna
1 day, 12 hours /phase
Pot: 140 D - Autumn, 1914, Finished
Classic, No messaging, Anonymous players, Sum-of-Squares Scoring, Hidden draw votes
1 excused missed turn
Game won by peterlund (1310 D (G))
11 Mar 16 UTC Jaha, Dreyer här som österrike. Jag dog ju snabbt och elegant. Tycker Aron bidrog ganska mycket till att försvåra mina chanser att försvara mig mot Turken...som var vem?
11 Mar 16 UTC SunRa England igen och Aron Italien igen!
11 Mar 16 UTC I Paktarna-2 skrev Andreas Lytter att han var Hives.
11 Mar 16 UTC Det gick lite långsamt i början med bara 1 bygge första året. England hade ställt sig i kanalen och våren 1902 så tyckte tydligen Tyskland att jag var ett lätt byte, men det repade sig med tiden. Trycket från Tyskland lättade när Ryssland gick västerut. Var lite svårt att landstiga i England första försöket vår 1905 misslyckades, men vår 1906 gick det bättre då även ryssen uppvaktade den engelska drottningen. Därefter rullade det bara på. Skoj spel, skoj att vinna mot kvalificerat motstånd!
11 Mar 16 UTC Grattis! Hatar england, mitt kassaste land tilsammans med turken. Svårt o slå ihjäl f utan dip, f är helt enkelt för bra defensivt för gb. Stoppa sen in en spelare som vet vad han gör å det blir svårt.
11 Mar 16 UTC men det var ju inte bra att IT släppte Tunis. De borde ha förstått hotet ganska mycket tidigare
11 Mar 16 UTC Tack för ett roligt parti.
Skoj att prova en norrgående ryss. Rullade på fint i början, men fastnade ganska snart mot en välspelande tysk. Hoppades på att Frankrikes framgångar skulle öppna upp möjligheter för mig, men så blev det tyvärr inte.
Bra spelat av Peter!
/Andreas Lytter
11 Mar 16 UTC Eftersom turken fortsatte bråka med mig föredrog jag fransk ensamseger framför att bli eliminerad. Men ja, i efterhand hade det ju varit klokt att försöka hålla Tun och invänta turkiskt stöd.
11 Mar 16 UTC @Dreyer, pakta är svårt i gunboat så jag hoppades på död Österrike och att Turkiet skulle fortsätta norrut snarare än västerut. Men du är bra på att försvara så när du väl försvann var jag ju alldeles för svag för att hålla emot T.
11 Mar 16 UTC Ställde mig som sagt i Nth tidigt men fick ju aldrig tillfälle att göra något mot E förrän ryssen fick för sig att jag var ett lätt byte. Å det var ändå fast jag signalerat att vi kunnat dela upp England innan F tog initiativet.
Det redde på sätt och vis ut sig efter att jag som försvar konvojade in en armé i Lvn så att R valde att riva sin enda enhet i söder och på så sätt inbjöd T till fest på rysscenter.
Men R var inte nöjd med att det rett ut sig, tyckte uppenbarligen att F växte för långsamt och attackerade helt omotiverat igen! F hade då börjat ta mina center men och jag förstod att det var kört och kastade partiet till F genom att gå all in mot R.
Bra spelat Peter, du hade bra tajming och ögon för när svagheterna kunde utnyttjas.
/Sven
13 Mar 16 UTC Grattis Peter! Man är ju inte så van att spela överhuvudtaget och erfarenheter för spel post -08 är ju ännu sämre. Ledsen för dim jag gjorde även om slutet ändå blivit samma /Tomas turk

Start Backward Open large map Forward End

France
peterlund (1310 D (G))
Won. Bet: 20 D, won: 140 D
18 supply-centers, 17 units
Turkey
Chewmyshit (100 D)
Survived. Bet: 20 D
12 supply-centers, 12 units
Italy
Survived. Bet: 20 D
3 supply-centers, 3 units
Russia
Hives (102 D)
Survived. Bet: 20 D
1 supply-centers, 1 units
England
SunRa (1104 D)
Defeated. Bet: 20 D
Germany
Seichuto (308 D)
Defeated. Bet: 20 D
Austria
vixol (1186 D (B))
Defeated. Bet: 20 D
Archive: Orders - Maps - Messages