If you are personally impacted by a natural disaster and have the chance, you can use the emergency pause tool, found under “Need help?” on your game screen, or you can contact the moderators at webdipmod@gmail.com, to have your games paused.

Finished: 07 PM Sat 26 Oct 13 UTC
Private Mediterranean-Axis3
7 days /phase
Pot: 100 D - Spring, 12, Finished
The Ancient Mediterranean, Anonymous players, Survivors-Win Scoring
1 excused missed turn
Game drawn
04 Apr 13 UTC Spring, 2: Rome - Cannot send message, this country has muted you.
08 Apr 13 UTC Spring, 2: Ja tänään saimme juuri kuulla, että Ravennalainen musikantti poskimus bassous on voittanut europliisut "Bessoksen skenaario" nimisellä kappaleellaan. Hän lauloi sen näin:
On muumio muualle mulattu. –Nirri pois, nirri pois!
Kun Kreikka on kuollut ja kuopattu. -Rahat pois,rahat pois!
Kas elämää Karhagon rannoilla, käy Caesarin tappajan aivoilla –se Persian kunkku vain raivolla. Hih hih hih hih jee....
19 Apr 13 UTC Autumn, 2: Kauan eläköön Eqytin, Persian ja Karthagon tasavertainen kolmiliitto Euroopan kansakuntien murskaamiseksi!
20 Apr 13 UTC Autumn, 2: Kreikan maajoukkueen ainoa tavoite lienee nyt teloa näiden lurjusten tähtipelaajat punaisten korttienkin uhalla ja palata sitten kuvioihin karthagon mestaruusjuhlissa.
25 Apr 13 UTC Autumn, 3: Enää ei ole mahdollista perääntyä Kreikan maalla...Seuraavalla vuorolla rytisee taivaan täydeltä nuolia, kiviä, keihäitä, kranaatteja,panssarivaunuja,taistelulaivoja ... Sotilaita kaatuu molemmin puolin, tuhansia siviilejä kuolee, kaikkialla näkyy pakolaisjonoja menossa evakkoon rajojen läheisyydestä, ihmisiä joutuu orjuuteen, kärsimystä, tuskaa ja kipua kun tuhon siemenet kylväytyvät ympäri antiikin valtakuntia. Näistä kaikesta Homeros sitten jälkeenpäin kirjoittaa
Iliaksessa ja odysseiassa sankaritarinoita ja ylistysrunoja. Ja tiedettekö miksi hyvät toverit? vain koska yksilöiden elämällä on ahneiden vallanpitäjien keskuudessa olematon arvo ja koska peliä ei voiteta jos eletään rauhassa. Miten se Oppenheimer Bhagavad Gitaa lainasikaan: "Now I am become Death, the destroyer of worlds". Toivotaan että Kreikkalaiset seuraavalla kerralla on fiksumpia ja välttää turhan sotimisen.
26 Apr 13 UTC Autumn, 3: Zzzzz... aika naurettavaa, alusta asti oli selvää että sieltä ollaan tulossa kahdella päälle. Mutta laitetaampa vähän lisää kapuloita persian rattaisiin ;)
28 Apr 13 UTC Autumn, 3: koitetaan voittaa psykologisella sodankäynnillä ;)
01 May 13 UTC Autumn, 3: Hannibalin nähdessään viimeisen dodon kääntävän päätään, kuultiin hänen tokaisevan: Orjani! Ojentaisitko ohjaat minulle, jotta saan viimeistellä tuon inisevän pullasorsan. Niinpä tarttui Hannibal ohjaksiin, puristi huuleensa viivaksi ja suuntasi torveaan töräyttelevän luppakorvan sellaiseen laukkaan, jota ei sen koommin ole nähty. Dodo liiskaantui tunnistamattomaksi sykkyräksi ja jälleen oli uljas laji kohdannut voittajansa.

Oli miten oli. Roomalaiset aikovat sinnitellä kunnes heistä viimeiselle käy kuten tarinan sankarille.
02 May 13 UTC Autumn, 3: Kaunista....
16 May 13 UTC Autumn, 4: Ja kolmen kauppahan siitä tulee, kaikesta huolimatta!
16 May 13 UTC Autumn, 4: Eqyptin strategit haistoivat yhdellätoista hetkellä, että Karthagon suuruudenhulluus on kasvanut mittoihin, jossa he voivat jyrätä ystävänsä tieltään voiton varmistamiseksi.
Eqypti haluaa täten osoittaa virallisen julkisen anteeksipyynnön provosoimattomista vihamielisyyksistään Kreikan kansaa kohtaan, julistaen ainoksi vihollisekseen Karthagon valtakunnan ja lopettaen välittömästi sotatoimet Kreikkaa vastaan.
Vetoamme myös Kreikkaan ja Persiaan, jotta voisitte sopia ainakin osittaisesta aselevosta, ja sitä myöten auttaa meitä taistelussa maailmanherruutta havittelevia Karthagolaisia vastaan, johon Eqypti yksin ei kykene.
17 May 13 UTC Autumn, 4: Mihin ihmeen maailmanherruuteen? Kauhistuttavaa kissanpissan hajuista propagandaa Eqyptin kuuhulluilta. Karthagon rajat tulevat kulkemaan Numidiasta Ravennaan ja sillä sipuli. Kaksitoista vaurasta kaupunkia on enemmän kuin tarpeeksi ja lopun aikaa varmistelemme, että näin asettamamme alueemme rajat pysyvät loukkaamattomina.
08 Jun 13 UTC Spring, 5: Eqypti on valmis julistamaan pattitilanteen tasapeliksi nut kun Rooma on tuhottu. Epätoivoinen puolustussotamme Karthagoa vastaan romuttuu vuorolla millä hyvänsä, ja sen jälkeen olette mennyttä tekin, ystävät Persia ja Kreikka, ellette pysty rintamaan liittymään hetimmiten.
20 Jun 13 UTC Autumn, 5: Bwhahaha, tuurilla seilaavat laivat Karthagon!
19 Jul 13 UTC Spring, 7: Eqyptissä paheksutaan suuresti Kreikan myötävaikutusta Karthagon voittoon mukamas puolustussodan merkeissä (Chersonesuksen tuen katkaisu). Vastaavat temput vähentävät Kreikan mahdollisuutta osallistua tasapelin potin jakoon. Eqypti olisi valmis vielä puhumaan Kreikan puolesta kunhan Karthagolle ei anneta ylimääräistä apua.
19 Jul 13 UTC Spring, 7: Ei Kreikan puolesta ole mitään puhuttavaa, Karthago ottaa vastuun Kreikan niemimaan yläosan rauhan turvaamiseta kun taas eteläiset osat saavat jäädä Persian vaikutuspiiriin. Dalmatian jälkeen Karthagolla ei ole mitään etenemisintressejä. Tulevan valtakunnan rajat ovat saavutettu.
19 Jul 13 UTC Spring, 7: Kreikan kansanarmeija taistelee miehekkäästi loppuun saakka. Egyptin imperialistien on turha moralisoida, sillä olivat alkujaan mukana samassa pimeyden rintamassa Persialaisten kanssa.
15 Aug 13 UTC Autumn, 8: Nyt kun Kreikalla ei ole mahdollisuutta enää pelastaa tulevaisuuttaan, julkenee Eqypti ottaa lopullisen ratkaisun ehdotuksensa julkiseen neuvottelupyötään.
Karthago ja Persia: Sota olisi nyt päätettävissä. Jos Karthago hoitaa itsensä Ionian ja Epiruksen yhteistyöllä Ateenaan, eikä Persia puutu tähän Macedoniasta, niin Eqypti voi tukea Persian Egeian mereltä Spartaan ja homma olisi sillä selvä. Miltä kuulostaa?
19 Aug 13 UTC Autumn, 8: Kuulostaa tyypillisen pelkurimaiselta egyptiläisten touhulta. :)
19 Aug 13 UTC Autumn, 8: Jatkuvia etenemisyrityksiä harrastava Eqypti on niin kovin diplomaattinen.
20 Aug 13 UTC Autumn, 8: Nyt readya siihen yksikköjen tappamiseen niin tähän ei mene ikää, Kreikka!
17 Sep 13 UTC Spring, 10: Karthago ilmoittaa, että sillä on aikomus tänä vuonna vallata Sparta, koska Karthagon strategioiden suvereenius sen mahdollistaa ilman, että Karthagon täysin omat maaperät vaarantuvat. Mikäli muut vallat haluavat tämän estää, he voivat, mutta se ajaa Karthagon asemasotaan ennen vuoden loppua, eikä Kreikkaa näin saada kukistettua.
17 Sep 13 UTC Spring, 10: Aiomme estää sen. Kreikka saadaan kyllä kaadettua heti kun se Karthagolle sopii, mutta ilmaisia pistepaikkoja emme aio enempää antaa, sillä Karthago ei suostuisi tasapeliin, vaan yrittäisi väkisin kaivaa puuttuvat 2 pistepaikkaa pelin voittoa varten. Jos olette aidosti valmiita tasapeliin, voitte odottaa että Eqypti tai Persia valtaa Spartan, mikä onnistuu seuraavalla vuorolla. On nimittäin ilmiselvää, ettei meidän liittoumalla olisi mahdollisuuksia eikä motivaatiota sen pidempiin aggressioihin. Toinen vaihtoehto on tietysti ottaa piskuinen Kreikka tasapeliin mukaan, mutta olisihan se aika pöljää tässä vaiheessa.
18 Sep 13 UTC Spring, 10: Karthago ei siirry Spartaan.
01 Oct 13 UTC Autumn, 10: Kreikka lähti pelistä, joten voimme äänestää kolmindrawin!
Nyt Persia kaikki vaan supportholdiin, niin Karthago ei tuosta enää etene. Nyt ei tarvita enempää manoveereja Kreikan suhteen.
10 Oct 13 UTC Spring, 11: Ahh, hienoa! Ehkä tämä Spartan vapauttaminen johtaa viimein pysyvään maailmanrauhaan.
20 Oct 13 UTC Ei voi muuta sanoa, kun että mahtava vääntö, joka oli hiuskarvan varassa monessa kohdin mennä Karthagolle. Onnittelut Markolle hienoista juonista, mutta vielä vähän hienompia olisi tarvittu näin juonikkaita vastustajia vastaan :)
20 Oct 13 UTC Innolla odotan jos jollakin axis-kerralla vielä sovimme uusista diplomacy-väännöistä.
22 Oct 13 UTC kiitos pelistä oli mielenkiintoinen 2vs1 asetelma :-)

Start Backward Open large map Forward End

Carthage
MM (1173 D)
Drawn. Bet: 20 D, won: 33 D
16 supply-centers, 16 units
Persia
aaph0 (113 D)
Drawn. Bet: 20 D, won: 33 D
11 supply-centers, 11 units
Egypt
reznov (185 D)
Drawn. Bet: 20 D, won: 33 D
7 supply-centers, 7 units
Greece
vnna (150 D)
Defeated. Bet: 20 D
Rome
Defeated. Bet: 20 D
Civil Disorders
vanhatulikoura (100 D)Rome (Autumn, 4) with 0 centres.
Archive: Orders - Maps - Messages